MESTHANDEL

Als Schipstal Mill hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring met de handel en het transport van mest. Sinds 1990 verhandelen en transporteren wij natte en droge mest. Wij beschikken over veel kennis, een uitgebreid netwerk en over de modernste transportmiddelen. En omdat we her en der in het land beschikken over mestopslagcapaciteit, zijn wij in staat het hele jaar door uw mest af te nemen. Wij houden ons overigens altijd aanbevolen als u opslagcapaciteit aan te bieden heeft. Wij richten ons vooral op de volgend mestsoorten:

  • varkensmest
  • rundermest
  • nertsenmest
  • kippenmest
  • geitenmest
  • betacal

Intermediair

Heeft u mest teveel of kunt u juist mest gebruiken?

Wij zijn erkend intermediair en helpen u graag. U kunt het hele jaar door bij ons terecht, zowel als u mest wilt afvoeren of als u op zoek bent naar mest. Wij halen de mest die u over heeft op en brengen deze naar akkerbouwers of veehouders met plaatsingsruimte en naar exploitanten van biogasinstallaties. Dat kan in Nederland zijn, maar ook in België of Duitsland.

Omdat wij het hele traject beheren heeft u van A tot Z te maken met één aanspreekpartner. Wilt u garanties voor de langere termijn, dan kunnen wij dat regelen via een afzetcontract. Uiteraard kunt u bij ons terecht met uw vragen en wij geven u graag advies over uw mestafvoer en mestaanvoer. Wilt u misschien meer weten over de toepassing van de mestwetgeving, bel (0485-451913/06-53529642) of mail (info@schipstalmill.nl) dan gerust en we zullen u zo goed mogelijk informeren.

Terug naar startpagina